Auto en parkeren

kwaku parkerenEr is dit jaar een bezoekersparkeerplaats van 10 euro voor de gehele dag.

Bezoekers die toch met de auto komen dienen zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeergarages. Daar staat de auto veilig en loop je geen kans op een boete. De parkeergarages liggen op loopafstand van het Bijlmerpark.
P+R Transferium ArenA ligt op loopafstand van het Bijlmerpark en is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A2, A4, A9 en A10. Op de snelwegen worden bezoekers met de borden P Transferium geleid naar de parkeergarage onder het ArenA stadion.

Parkeren kan zeker niet in de omliggende buurten welke speciaal hiervoor worden afgesloten.  Aanwijzingen van de verkeersregelaars en beveiligers dienen te allen wijde te worden opgevolgd. In de parkeergarages rondom het winkelcentrum Amsterdamse Poort kan u betaald parkeren. P23 (Bijlmerdreef) en P24 (Flierbosdreef) liggen aan het Anton de Komplein. De parkeergarages bij de Amsterdamse Poort, Parkeergarage Antarctica, Plaza Arena Kraaiennest, P 3 Mikado, P 4 Villa Arena, P5 Villa Arena, P6 Pathé ArenA, ArenA Transferium, P18 HES/ROC, en de garages bij Reigerbos en Spaklerweg hebben een totale capaciteit van 5659 parkeerplaatsen.

Kijk ook op www.bereikbaaramsterdam.nl