Dranken

Tarieven & tenten     Overige Faciliteiten      Dranken      Procedure      Geluid      Aanrijden en parkeren    Online inschrijven

Het is alle standhouders toegestaan frisdranken zelf in te kopen en te verkopen. Licht alcoholische dranken zoals bier en wijn mogen uitsluitend verkocht worden met een getekende licentie van de organisatie.

Al het bier dient te worden ingekocht bij de organisatie en mag dus niet worden ingevoerd op het festivalterrein. Bier moeten worden ingekocht bij een centraal verkooppunt van de organisatie op het terrein. In het assortiment zijn de biermerken Parbo Bier, Heineken en Star Beer opgenomen. De organisatie heeft een ‘paraplu vergunning’ voor de verkoop van drank. Uw eventuele licentie maakt onderdeel uit van deze vergunning en kan alleen worden verkregen door de standhouders van categorie 8, 9, 10 en 11 indien die beschikt over de vereiste papieren zoals sociale hygiëne. Sterke dranken zijn nergens en onder geen enkele voorwaarde op het festivalterrein toegestaan.