Hindoestaanse Dag op kwaku! 28 juli 2019

De Hindoestaanse Dag op het Kwaku Summer Festival wordt dit jaar georganiseerd op zondag 28 juli 2019. Op deze dag zal de Hindoestaanse achtergrond, eten en cultuur in combinatie met entertainment centraal staan.

Op deze bijzondere dag zullen daarom verschillende Hindoestaanse artiesten, bands en culturele dansgroepen optreden. Diverse kraampjes staan met Hindoestaanse artikelen in kleding, kunst en cultuur.

Multicultureel Nederland

Het Kwaku Summer Festival draagt met het organiseren van de Hindoestaanse dag een steentje bij aan de diversiteit van culturele activiteiten binnen het kader van de multiculturele samenleving die Nederland rijk is. Het is een evenement voor jong en oud, waarbij het delen en respecteren van elkaars cultuur voorop staat.

Het Kwaku Summer Festival is een van de grootste multiculturele festivals in Nederland en een van de grootste evenementen in Amsterdam. Het festival trekt jaarlijks tussen de 120.000 en 160.000 bezoekers en biedt het publiek verschillende tenten aan met thema’s en culturele dagen, wat voor een buitenlandse sfeer en internationale tintje zorgt.

Kwaku is een begrip geworden in Nederland en is ontstaan in 1975. Wat begon als een Surinaams onderonsje in de Bijlmermeer is uitgegroeid tot een multiculturele festival.

Het brengt Nederlanders en andere culturen die in Nederland wonen samen, dat zorgt voor een kleurrijk geheel van optredens, dans, film, muziek en natuurlijk voetbal.

HINDOESTAANSE DAG 2019 2