PROGRAMMA

zaterdag 13 juli

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

TRAFASSI
July 13th 21:00 - 22:00
Trafassi (Surinaams voor op een andere manier) is een Surinaams-Nederlandse allround-feestband rond zanger-percussionist Edgar 'Bugru' Burgos, een neef van Lieve Hugo. Trafassi speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal. Zij scoorden hits als "Wasmasjien" (1985), "Lollypop" en "Punani". 
HET ARCHIEF
July 13th 18:00 - 19:00
HET ARCHIEFWat zou Nederpop betekenen zonder zijn eigen Archief? Kent u ze nog, de meezing hits van toen? Nummers als ‘Even aan mijn moeder vragen’, ‘Daar gaat ze’ en ‘Suzanne’, ga zo maar door. De muziek van Het Archief is een ode aan de Nederpop van toen, maar nu gehuld in een reggae jasje.Het Archief is opgericht door Gino Doorson en Dillon Lewis. Samen hebben ze een indrukwekkende staat van dienst en gewerkt met mensen als Boaz vd Beats, Mr Polska, Ronnie Flex, Dyro, Sizzla, Broederliefde, Candy Dulfer, Glennis Grace en Berget Lewis, Robin Thicke, Gloria Estefan. Niet alleen zorgt de muziek voor mooie herinneringen. Met de positieve en vrolijke energie die de nieuwe producties aan de songs geven, spreken ze een breed publiek aan. Jong en oud. Een jaar intensief samenwerken heeft een aankomende EP met vijf liedjes opgeleverd. Deze zal binnenkort verschijnen. Samen met hun live band zijn ze klaar om Nederland en Belgie te gaan veroveren.
 
MEGAVIBES
July 13th 16:45 - 17:30
 
DJ
July 13th 14:00 - 15:45
 
 

Tha Block Podium

 

Pompeia Podium

Kula Skoro
July 13th 21:00 - 21:40
Kula SkoroKula Skoro houdt zich bezig met het klassikaal en interactief overdragen van de afro Surinaamse marron zang, dans en percussie. Verder het verzorgen van shows op zowel grote als kleine podia in zowel Nederland als daarbuiten.
 
AFROMIXCHICKS
July 13th 17:50 - 18:05
AFROMIXCHICKSAfroMixChicks by Avalon Brown Title: Cultural Clash Five strong women from different roots with a shared passion for African culture and dance are trying to find a common ground in their conflicting opinions on what cultural identity means. How can we express ourselves in a creative way without appropriating ancient traditions?
 
WAYAMU
July 13th 19:55 - 20:15
Inheemse Sambura groep bestaande uit acht vrouwen.
 
Dança Deusa
July 13th 18:30 - 19:00
Dança DeusaDeusa Marques is the owner of Dança Deusa. Dança Deusa means Dance Goddess. We motivate women to cellebrate themselfs and their body. Body possitivity is something we’re very passionate about . We promote exercising out of love for your body by providing different dance workouts. We have weekly classes of Zumba, Afro- fit , Boss chick dance workout (Workout on Hip hop, Dancehall, Afro and Twerk). Find our schedule on our instagram and Facebook: Deusadanceworkouts. These classes provide an save environment to work on your self confidence and overall fitness while having fun in an all women dance class. Come and experience this for yourself! Release your inner Goddess, Beijo Deusa
 
 

Bijlmer Parktheater

 

De Overkant Podium

 

Zondag 14 juli

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

KONRAD KOSELLECK BIG BAND
July 14th 16:15 - 17:30
KONRAD KOSELLECK BIG BANDKonrad Koselleck Big Band presenteert: Bijlmer Master Drummers Ontdek onzichtbare talenten uit de Bijlmer. Deze storytelling bigband is voor het eerst op Kwaku met talenten, muziek en verhalen uit de Bijlmer. In De Bijlmer wonen geweldige musici van naam en faam, maar soms zijn ze bijna onzichtbaar en onhoorbaar. De afgelopen 3 jaar hebben Koselleck en zijn bigband samengewerkt met muzikanten, zangeressen en zangers, rappers en spoken word artiesten uit de Bijlmer. “Samen vertellen we verhalen op muziek. Ik noem mijn bigband daarom een storytelling bigband ”, zegt Koselleck. De Master Drummers Koselleck heeft vier master drummers uit de Bijlmer voor dit concert gevraagd: Kofi Ayivor (van de internationaal bekende groep Osibisa), Marius Tjon (van Fra Fra Sound), Yusuf Nuweku (percussionist bij o.a. Womack & Womack, Atongo Zimba en Sabrina Starke) en Derek Simpey Nkansah (Bijlmer Steelband). Het programma vertrekt vanuit de verschillende achtergronden van de meesters: Kofi Ayivor groeide bij de Ewe stam op in Ghana en is diep geworteld in de Afrikaanse muziek; Marius Tjon is in Suriname geboren en heeft zich gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse percussie; Yusuf Nuweku is geschoold in alle Ghanese tradities; Derek Simpey Nkansah blinkt al van jongs af aan uit op steelpan en is muzikaal leider van de Bijlmer Steelband. John O'Brien speelt ook al vele jaren op zijn 'pannen'. Partners Shain Foundation, Vinger.nl, Amaria Kabba Koselleck verbindt mensen met zijn muziek. Al jaren werkt hij daarom samen met Vinger.nl en met Shain Foundation van AnneMarie Tiebosch, wiens dochter Amaria Kabba op Kwaku een speciaal Afrikaans vrouwenlied zingt. De bigband wil met muziek en verhalen als verbindend element en door samenwerking meerdere doelgroepen en culturen bereiken.
 
ROLF SANCHEZ & Latin Society
July 14th 21:00 - 22:00
ROLF SANCHEZ & Latin SocietyRolf Sánchez is een Nederlandse Latin artiest. In 2011 deed Rolf mee aan de Nederlandse X-Factor en werd daarmee bekend bij het grote publiek. Vooral het nummer 'Yo No Se Mañana' sloeg in als een bom. De televisie show bracht hem echter niet genoeg en zo besloot hij naar zijn land van herkomst af te reizen: De Dominicaanse Republiek.

Die beslissing heeft hem geen windeieren gelegd want sindsdien is zijn bekendheid exponentieel gegroeid. Zijn eerste single ‘Ave Maria’ kwam uit in Nederland en werd uitgebracht op Sony Benelux. Met zijn verhuizing naar Miami in 2016 was de eerste stap in de VS gezet en volgde de platencontracten. Na het tekenen bij een van 's werelds grootste platen labels, Sony, volgde een reeks mega hits die begon met de plaat 'Por Si No Te Vuelvo A Ver'. Het nummer bereikte een nummer 1(!) positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst en deed het aantal boekingen toenemen. Wat er voor zorgde dat Rolf zijn podiumervaring kon blijven perfectioneren. Maar het bleef niet bij bij deze hit. Het nummer 'Que se Siente' scoorde in Amerika wederom een nummer 1 plek in de hitlijsten. Maar ook het nummer ‘Vas Entender’ dat in januari 2017 uitkwam stond maar liefst 12 weken in de Billboard charts. Her zorgde ervoor dat hij in de studio belandde met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde. Dat Rolf thuis hoort op het podium werd in 2015 benadrukt toen hij bij de Lo Nuestro Awards benoemd werd tot 'Revelation of the Year'.

En voor wie denkt dat dat al een aardig CV is, had Rolf nog veel meer in petto en laat hij in 2018 zijn acteerkunsten zien in de film 'Verliefd op Cuba' en heeft zijn nieuwste single ‘Te Va Doler’ al 20 weken een positie in de charts: nr. 14 in de Tropical Songs chart van Billboard. Ondertussen mogen wij Rolf Sanchez bestempelen als het grootste export product als het om Latin Muziek gaat.
 
SARAH-JANE
July 14th 19:30 - 20:30

Deze allround coverband maakt al jaren va


Sarah-Jane is een opkomende artiest, die bekend staat om haar dynamisch stijl, opvallende persoonlijkheid en soulvolle stem. Opgegroeid met Soul-en Caribische muziek, kwam zij al vroeg in aanraking met een onderscheidende sound. Dit heeft haar eigen muziek gevormd tot een ‘one-of-a-kind’ sound. Een Symfonie van melodische schoonheid, die niet alleen voor entertainment zorgt, maar ook de ziel wakker schudt. Naast een berg aan ervaringen als achtergrondzangeres, is haar solocarrière ondertussen ook rijk aan vele hoogtepunten. Zo heeft Sarah-Jane twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde ‘North Sea Jazz Festival’ en was zij een aantal keer live te zien op Nationale televisie. Daarnaast heeft zij o.a. de ‘Amsterdamse Popprijs 2015’ in ontvangst mogen nemen en is zij in 2016 genomineerd voor twee NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards (Best Female Artist & Best Single – “Letter To The Moon”). In 2014 dropte Sarah-Jane haar debuut single ‘Psychedelic Love”. Haar tweede single “Letter to the Moon” volgde in 2015 en een jaar later verscheen “One Of A Kind”. In september 2017 bracht Sarah-Jane haar EP "Black Magic" uit, met 'Water' als debuut single.

n ieder feest een echte fiësta met hun feestelijke party muziek
en kleurrijke bezetting. Deze band uit Den Haag biedt een diversiteit aan stijlen zoals disco, danceclassics,
soul, reggae, R&B en natuurlijk ook de bekende Latin ritmes van salsa, bachata en merengue.

Met optredens in België, Duitsland, Suriname en zelfs in Saudi Arabië is het duidelijk dat de populariteit van deze groep verder gaat dan de Nederlandse grens. 
Met hun groovy tunes krijgt La Fiesta het publiek in een feestelijke stemming. De muzikanten zijn afkomstig uit West-Indië, Nederland, Cape Verde en Suriname. Hun verschillende achtergronden zorgen voor een diversiteit aan creativiteit die leiden tot: La Fiesta!


Colourful people, colourful music!


 
Stanley Clementina & C-Shaw
July 14th 18:00 - 19:00
Stanley Clementina & C-ShawStanley Clementina is een Zanger en MultiInstrumentalist die zijn strepen al jaren dik heeft verdiend door in de muziek industrie te werken met mensen zoals Jandino, Frenna, Ronnie Flex, Glennis Grace, Nelson Freitas, Shirma Rouse en nog vele meer. Na het uitbrengen van zijn EP getiteld "YDK" waar onder andere 1 van zijn grootste hits "Komehein" op staat, heeft Stanley een begin gemaakt om samen met door hem in leven geroepen Afro Caribbean/ en KompaBand C-SHAW door het land te gaan. Ook zullen zij de grenzen over gaan om mensen te verblijden met hun muziek.


 
 

Tha Block Podium

VIC9
July 14th 19:00 - 19:30
 
YOUNG ELLENS
July 14th 20:30 - 21:00
 
POKE
July 14th 21:20 - 21:40
POKEPOKE Poke, Resinjo Wijngaarde, geboren (17/12/90) in Paramaribo Suriname woont sinds zijn 17e in Nijmegen Nederland. Toen hij begon met rappen was dat in 1e instantie niet zo serieus en meer voor de grap, maar gaandeweg hij er behendiger in werd verscheen hij op zijn 19e (2010) op diverse tracks en releases van diverse Nijmeegse artiesten. Poke voegde zich bij het Nijmeegse collectief “Kamp Ras” dat werd opgezet door frontman Roscovitsch van de Nijmeegse rapgroep Zo Moeilijk. Poke, verre van de doorsnee rapper, een raar mannetje. Poke heeft 3 persoonlijkheden, Poke, Pokro & Wijntje. Poke de rapper, Pokro het vrijgezelle feestbeest en Wijntje de ideale huisvader die houd van kampers muziek. Poke is ook muzikaal lastig te omschrijven, helemaal door de mix van persoonlijkheden. Poke zijn stijl kenmerkt zich doordat hij altijd wel iets Surinaams meeneemt in zijn muziek. Zijn live energie is ongekend en hij gaat dan ook als een wervelwind langs elke club, zaal en festival. September 2015 maakte Nederland kennis met Poke door zijn debuut bij 101Barz, waarna hij in 2016 wederom te zien was voor een nieuwe sessie en te horen was op diverse mixtapes van oa. Kamp Ras, Rotjoch United. Dat zelfde jaar pakte hij door en bracht hij zijn debuut EP “Paradox” uit. Een EP waarop hij zijn beheersing van verschillende muzikale stijlen wilde laten zien en daar zijn eigen draai aan gaf. In 2017 besloot Poke zijn eigen weg te gaan, was hij wederom te zien voor een nieuwe sessie bij 101Barz, ging hij een samenwerking aan met boekingskantoor Missin’Link en tekende hij zijn eerste solo contract bij Nederlands bekendste platenlabel Top-Notch. Het eerste kwartaal van 2018 wordt de vuurdoop voor Poke met zijn single debuut op Top-Notch waarna zijn nieuwe EP niet lang daarna in de lente zal volgen.
 
F.I. & Scarface
July 14th 19:30 - 20:00
F.I. & Scarface
 
 

Pompeia Podium

BIG BOLD & BEAUTIFUL
July 14th 19:30 - 20:05
BIG BOLD & BEAUTIFULBig Bold & Beautiful artiesten performen met diverse bijzondere acts o.a: Spoken Word, Zang en Curvalicious Dance Moves. Dit mag je niet missen!
 
Vitality Beauty & Healty Lifestyle
July 14th 14:00 - 20:35
Beauty & Lifestyle dag
 
 

Bijlmer Parktheater

 

De Overkant Podium

 

Zaterdag 20 juli

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

SAMORY-I
July 20th 21:00 - 22:00
Hij komt pas sinds 2015 kijken, maar drukt nu al moeiteloos zijn stempel op de reggaewereld. Samory I maakt oprechte roots reggae met een sterke dub feel. De Jamaicaan grijpt vollenbak terug naar zijn Afrikaanse roots en zijn rotsvaste geloof, zoals te horen is op zijn eerste album Black Gold. Dankzij de grote impact van dat album wil iedereen Samory I live aan het werk zien. Dit jaar bracht hij de single Is it Because I’m Black uit, een eerbetoon aan de burgerrechtenbeweging. Met zijn maatschappijkritische teksten, Afrikaanse (geloofs)thema’s en bezwerende ritmes is de jonge Samory I een grootheid in de dop. Samen met de Black Heart-band komt hij onze Main Stage bestormen.

 
 
Manoushka & TIMBAZO
July 20th 20:00 - 21:00
Manoushka & Timbazo

Een ode aan Celia Cruz - The Queen of Salsa! Wie aan Cuba denkt, denkt aan Salsa. En wie aan Salsa denkt, denkt aan Celia Cruz. In het succesvolle theaterstuk Celia! speelde Manoushka Zeegelaar Breeveld afgelopen seizoen de rol van Cruz. Een voorstelling van Urban Myth over idealen, loyaliteit en identiteit. Allemaal verpakt in een groot spetterend feest met een speciale selectie van latinband Nils Fischer & Timbazo - zij laten al jaren de Salsawereld schudden op haar grondvesten op talloze podia o.a. op North Sea Jazz, Music Meeting en De Wereld Draait Door.

 

 

Het dreamteam Manoushka & Timbazo brengt nu de alle hits van de theatervoorstelling en Celia - ¡Vamos a bailar y gozar al estilo de Celia Cruz! Met Manoushka Zeegelaar Breeveld [Suriname, NL] - zang Oscar Cordero [Venezuela] - trompet Joe Rivera [Puerto Rico, VS] - trompet Marc Bischoff [Duitsland] - piano Samuel Ruiz [Venezuela] - bas Armando Vidal [Cuba] - timbales Nils Fischer [Duitsland] - congas
 
GHANA EXPLOSION
July 20th 16:45 - 17:45
 
MR RAY BASS
July 20th 18:15 - 19:00
MR RAY BASSMr. Ray Bass (Riëndy Holder) is een zingende bassist, drummer, gitarist en songwriter van Curaçao. Op 14-jarige leeftijd begon Riëndy met drummen in zijn plaatselijke kerk en hij ontwikkelde al snel interesse voor gitaar en songwriting. Maar het was toen hij voor het eerst een roestige oude 3-snarige basgitaar pakte bij zijn plaatselijke kerk dat hij absoluut verliefd werd op muziek. Vanaf dat moment werden Ray en de bas onafscheidelijk. Door de ritmische kennis die hij op drums had te combineren met de melodische speelstijl van de gitaar ontwikkelde Ray zijn eigen stijl en geluid op de bas. Hoewel hij zich niet graag beperkt tot slechts één genre, zegt Ray Bass dat zijn muzikale identiteit een fusie is tussen Pop, Rock & Reggae-muziek.
 
 

Tha Block Podium

ALIYAH
July 20th 17:00 - 17:30
ALIYAHAliyah Kolf (Almere, 9 december 1999) is een Nederlands zangeres en actrice die in 2011 het vierde seizoen van Holland’s Got Talent won. Ze won oa. een masterclass van zangeres Jennifer Hudson een eigen auto en platencontract. Als jeugdster bloeide Aliyah helemaal op en bracht diverse hits zoals: L.O.V.E, Yeah Yeah Yeah, Wolk, Shop-a-holic and more. In 2014 maakte Aliyah haar acteerdebuut en kreeg de hoofdrol in de film Heksen bestaan niet. Verder schitterde Aliyah in andere films & series zoals De Ludwigs.In de zomer van 2017 maakte Aliyah een comeback met het nummer lanceerde ze oa de hits Lover & Bestfriend in samenwerking met Monsif en Kaviaar & Champagne in samenwerking met SBMG. Tegenwoordig is Aliyah aan het werken aan haar debuut EP die zal verschijnen in de zomer van 2019.
 
 

Pompeia Podium

 

Bijlmer Parktheater

 

De Overkant Podium

 

Zondag 21 juli Roze Zondag

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

Roze zondag by TOTALLY
July 21st 14:00 - 22:00
 
 

Tha Block Podium

Roze Zondag by Totally
July 21st 14:00 - 22:00
 
 

Pompeia Podium

BLACK QUEER & TRANS RESISTANCE NL X LEGENDARY MOTHER MARINA ULTRA OMNI
July 21st 14:00 - 22:00

Panel 1: 

Samenwerking met SouthEast united 14.30 - 15.30

Panel 2: 

50 years of Dutch Stone Wall 15.45 - 16. 45


WORKSHOP: TYHPOON, Vogue Femme 16.45 - 17.15

Kiki 17.30 - 21.00

 
 

Bijlmer Parktheater

GETIJ
July 21st 15:00 - 16:00
GETIJGOUDEN DANS
 
ZoJazz Lounge
July 21st 17:00 - 19:00
ZoJazz LoungeGraziëlla Hunsel Rivero

 

 
 
SUPERHUMAN
July 21st 16:00 - 17:00
SUPERHUMANKalpana Raghuraman
 
 

De Overkant Podium

 

Zaterdag 27 juli Molukse dag

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

Molukse Dag
July 27th 14:00 - 22:00
 
 

Tha Block Podium

BOKOESAM
July 27th 19:20 - 19:50
 
 

Pompeia Podium

Molukse dag
July 27th 14:00 - 22:00
 
 

Bijlmer Parktheater

LaguDua 2
July 27th 16:00 - 17:30
LaguDua 2

Delta Due

 
 

De Overkant Podium

 

Zondag 28 juli

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

SABROSO
July 28th 21:00 - 22:00
SABROSOMuziekgroep Sabroso ook wel de “ Gezelligste band van Nederland “ genoemd is een jong en zeer dynamisch orkest met een muzikale specialisatie op het gebied van Surinaams, Zuid Amerikaans en Hindipop.

Het orkest is dan ook geen onbekende in de hedendaagse muziekwereld en is zowel in Nederland als in Suriname razend populair. Het orkest heeft haar sporen in de muziekwereld dan ook ruimschoots verdient.

SABROSO, hetgeen letterlijk “lekker” in het spaans betekend, bestaat uit 12 zeer getalenteerde muzikanten waaronder de zeer talentvolle allround zangeres Karin Baitali die op het vocale gebied weer op haar beurt wordt bijgestaan door Vishaal Krul voor de Bollywood nummers en Setish Bindraban die o.a. de Surinaamse nummers voor zijn rekening neemt.

Naast een sterke ritme en harmonische sectie heeft de het orkest ook nog eens een zeer professionele en ijzersterke blaassectie bestaande uit Trompet, Saxofoon en Trombone.

De band staat muzikaal onder leiding van de zeer getalenteerde en Golden Award Winner trompettist Setish Bindraban die o.a. het podium heeft mogen delen met grootheden als Oscar D’leon (Venezuela), Las Chicas del Can (Dom.Rep), James Carter (USA), De Nazaten van Prins Hendrik (NED), Vinod Rathot (India), Kassav en vele anderen…….

Gelet op de enorme muzikale ervaring van de bandleden is het orkest dan ook in staat uw evenement of het nu gaat om een festival, bedrijffeest, bruiloft of traditioneel huwelijk muzikaal om te toveren tot een onvergetelijke dag!

 

 
 
 

Tha Block Podium

OCHO & IBS
July 28th 17:30 - 18:00Ocho & Ibs is een duo uit de Bijlmer, die in 2017 hun succesvolle debuut-EP 'F. De Koning' hebben gereleasd. Zo stonden ze op Woo Hah! en werden ze verkozen als Talent v/d Maand door 101Barz. Onlangs hebben ze hun nieuwe EP 'Nonchalgie' gereleased, deze EP staat voor hun eigen movement / religie; het geloven in jezelf. Met hun werk willen ze meer creativiteit in de scene brengen, wat ook terug te zien is in hun unieke videoclips, artworks en visuals.
 
INDIGO PRESENTS
July 28th 14:00 - 22:00
Ocho & Ibs, Jordy Money, HT, Tads Tods & Young Gods (SMIB)
 
 

Pompeia Podium

 

Bijlmer Parktheater

De Aluku’s
July 28th 16:00 - 17:00
De Aluku’sKula Skoro
 
 

De Overkant Podium

 

Zaterdag 3 augustus

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

AMILI
August 3rd 16:45 - 17:30
AMILIA Mili is vuur. Als zij en haar band het podium betreden ben je binnen enkele seconden om. De mix van soul, funk, urban en hiphop zorgt ervoor dat je onmogelijk stil kunt blijven staan, en met haar weergaloze performance en ijzersterke teksten pakt ze je aandacht! “Ik wil de energie die ik in mijn muziek en mijn optredens stop overdragen op het publiek. Ik wil dat ze voelen wat ik voel, dat ze tevreden naar huis gaan en dat ik wat voor ze betekend heb.”

A Mili (Milaisa Breeveld) is een van oorsprong Surinaamse zangeres. In 2015 scoort ze daar een grote hit met de single Geblinddoekt. Ze maakt de oversteek naar Nederland waar ze gaat studeren aan de ArtEZPopacademie in Enschede. Al snel wordt ze opgemerkt en opgepikt door artiesten als Typhoon, Kenny B en Jeangu Macrooy, en speelt samen met laatst genoemde op plekken als Lowlands, North Sea Jazz, ESNS en DWDD. Ondertussen verzamelt A Mili een band om zich heen, waarmee ze aan haar eigen repertoire werkt.

A Mili heeft in 2018 een succesvolle Popronde gedaan, waarbij ze na haar show op het eindfeest de Paul Smits Award (publieksprijs voor de beste performer van de Popronde) in ontvangst mocht nemen.Ze deed twee shows op ESNS 2019, en stond de afgelopen maanden meerdere malen in Tivoli Vredenburg en de Melkweg.Ondertussen heeft ze hard gewerkt inde studio,en nu is A Mili klaar voor wat komen gaat.
 
August 3rd 21:00 - 22:00
 
KIZZME
August 3rd 19:30 - 20:30
KIZZMEKIZZME de #1 opkomende live (Urban) Kizomba / Semba band. De band bestaat uit Antillianen, Cabo's en Surinamers, wat zorgt voor een fris en unieke saus. Kizomba is de nieuwe salsa, maar behalve KIZZME is er geen andere band die de balans heeft gevonden tussen de elektrische en organische sound van kizomba. KIZZME brengt je live kizomba als een sensuele kus in je oor.
 
OPO YEYE
August 3rd 18:00 - 19:00
 
 

Tha Block Podium

RUM ON THE ROCKS
August 3rd 18:00 - 19:00
 
 

Pompeia Podium

 

Bijlmer Parktheater

 

De Overkant Podium

 

Zondag 4 augustus

 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 

Waterkant Podium

BRYAN B
August 4th 19:30 - 20:30
BRYAN BBryan B Aaaa Tribute to Luther VANDROSS
 
ESSE & FRIENDS
August 4th 21:00 - 22:00
 
LATINO BM ROYALE
August 4th 18:00 - 19:00
LATINO BM ROYALENeem reggaeton, bachata, salsa, doe er een scheutje soca en merengue bij y ahí esta! Latino BM Royalel! De top muziekformatie van de bekende PALTOE Brothers met topvocalisten vanuit Venezuela, Cuba en Santo Domingo.

Latino BM Royale is vooral bekend om zijn repertoire met show, spektakel, entertainment, sound waar zang en muzikaliteit op nummer 1 staat. Met een 12-koppig ijzersterke muzikale bezetting van de “grootste” artiesten uit de Latin-Surinaamse muziekscène levert Latino BM Royale professionele muziek voor een groot publiek en vertaalt de culturele grenzen van het Swingend Latin en het Moderne Westen in haar songs met een spetterende authentico ritmesessie en een daverend blazerssectie.

 

De band is van internationaal kaliber en heeft uitverkochte shows in het buitenland gegeven zoals in Amerika, Spanje, Italië, Engeland, Venezuela, Duitsland, Turkije, België, Dubai e.a. landen. Het repertoire van Latino BM Royale is voor elk evenement variërend en anders. Ieder evenement word omgetoverd tot een uniek tropisch feest festijn. De band vertaalt eigen hitsongs en klassieke hits in Latinopop, Salsa, Merengue, Reggaeton, Bachatta, Zouk, Reggae etc.

 

Latino BM Royale heeft diverse Awards mogen ontvangen voor hun muzikale prestaties zoals de Latin popawards in 2010, 2012, 2014. Deze band is daarom op alle grote podia en evenementen te vinden. Latino BM Royale: “The guys who shakes you to the ground”
 
 

Tha Block Podium

TABITHA
August 4th 19:00 - 19:30
  
 

Pompeia Podium

 

Bijlmer Parktheater

 

De Overkant Podium