STADSPAS


Vul de laatste 13-cijfers van het 19-cijferige nummer onder de streepjescode op de achterzijde van uw stadspas in. Als u onderstaande stadspas heeft dan heeft u recht op de stadspas korting. Hiernaast eerst op een willekeurige (oranje) datum klikken. Daarna op add. Daarna kan je je nummer invullen.

stadspas met grote groene stip

stadspas kwaku

LET OP VUL ALLEEN DE LAATSTE 13 CIJFERS VAN HET BOVENSTAANDE NUMMER IN. DUS NIET ALLE 19 CIJFERS MAAR ALLEEN DE LAATSTE 13!
Kwaku Summer Festival
Ook deze zomer trekken bezoekers uit het hele land naar het populairste festival in Amsterdam Zuidoost. Lekker eten, voetbal, flirten en muziek zijn de unieke ingrediënten voor dit festival. Kom swingen bij de podia ‘Tha Block’ en ‘Waterkant’ met muziek voor alle leeftijden, of geniet van theater en exposities in het Bijlmerpark Theater, het nieuwe podium op Kwaku. Let op: deze aanbieding is niet geldig voor de Kwaku Friday Concerts.
Data: elke zaterdag en zondag van 15 juli t/m 6 augustus
Prijs: vier wekenpas  online € 6, aan de kassa € 7 (normale prijs vier wekenpas € 30,02 inclusief servicekosten) . Vierwekenpas verkrijgbaar tot en met 23 juli
Dagkaart online € 1,50 aan de kassa € 2,50.  LET OP dagkaarten alleen vanaf 3e en 4e weekend. 1e en 2e weekend alleen vierwekenpas te koop.
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar.
Kaartverkoop: online via www.kwakusummerfestival.nl en aan de kassa
Adres: Nelson Mandelapark