MOLUKSE DAG 29 JULI 2023

De Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival wordt dit jaar weer georganiseerd. Op zaterdag 29 juli 2023 zal de Molukse achtergrond, eten en cultuur in combinatie met entertainment centraal staan.

Op deze bijzondere dag zullen daarom weer verschillende Molukse artiesten, bands en culturele dansgroepen optreden. Diverse kraampjes staan met artikelen in kleding, kunst en cultuur van de Molukken op het festivalterrein. Tevens is er een uitgebreid Moluks Culinair eetstand met zitplaatsen, waar bezoekers kennis kunnen maken met Khas Maluku (typische Moluks).

Programma vanaf 14:00 uur:Met onder andere Massada, JAEL, Chaken Supusepa, Oceanikz, Bintang Maluku, Mr E, Mpes en Miguell Kaidel!En zanger Fresly Nikijuluw, 1 van de grootste Molukse acts van dit moment uit de Molukken, komt naar het Kwaku Festival!Fresly zal zijn hit Tunggu Beta Kele samen met Bianca Boeloerditty, voor het eerst in Nederland live performen. 100 food en non-foods stands, ook stands met Molukse eten, cocktails en producten.

Als eerste op de hoogte!

Vul nu je naam en emailadres in en je wordt op de hoogte gehouden!